BARINA KFT.
2890 Tata, Barina u. 9.
Telefon: +36 34 480-208
Fax: +36 34 480-206
filipszattila@gmail.com
iparipark@tlp.hu

Tata

Tata 24 ezer lélekszámú barokk kisváros, a Bécs-Budapest autópálya mentén fekszik. A kedvező természeti adottságok ősidők óta lakottá tették környékét. Gazdag történelmi múltjának kiemelkedő alakjai a Tata jelképévé vált tóparti várat építtető reneszánsz uralkodók, valamint a várost a XVIII. században birtokba vevő grófi család, az Eszterházyak, akiknek Tata mai barokk arculatának kialakítása köszönhető. A XIX. század végére és a XX. század elejére a város a budapestiek kedvelt pihenő-nyaraló helyévé vált. Ez a korszak jelentős ipari fejlődést is hozott a városba. Századunkban a város szerkezete a kor igényeit követve átalakult és mára a környék legvonzóbb településévé vált.

Nagy kiterjedésű tavai és közkedvelt strandfürdője a vízisportok és a horgászat kedvelőinek, árnyas parkjai a golf és a természet szerelmeseinek kínálnak kikapcsolódási lehetőséget. Minden évszakban vonzó, de legizgalmasabb nyáron: ekkor színpompás kulturális fesztiváloktól, szabadtéri koncertektől, rangos sportrendezvényektől hangos a város. Az idelátogatókat színvonalas szállodák, kempingek, éttermek, kávéházak várják.

Az ipari park menedzsmentje éppúgy, mint , Tata Város Önkormányzata– a település történelmi hagyományait követve – nyitott minden, a kor színvonalán álló, pozitív kezdeményezés befogadására és aktív szerepet vállal abban, hogy az érdeklődők megismerhessék és kiaknázhassák a városban rejlő lehetőségeket.

Tatai hangulat