A Tatai Ipari és Logisztikai Park

Fejlesztések, közbeszerzés:

Közbeszerzések:

Tata 1.számú városi ág átépítése 2018

Tata könnyen megközelíthető közúton, vasúton és vízi úton is. A kisváros Budapestet Béccsel összekötő, M1-es autópálya mellett fekszik, a magyar fővárostól 60 km-re, az osztrák fővárostól kb. 180 km-re. Így mindkét főváros repülőteréről (Ferihegyről illetve Schwechatról) gyorsan elérhető. A városon nemzetközi vasútvonal halad át. Fontos tényező a dunai nemzetközi kikötők közelsége is. Gönyü 60 km-re, Budapest szintén 60 km-re, Almásfüzitő 15-km-re fekszik. Logisztikai szempontból vonzó közelségben van az osztrák és a szlovák államhatár.

A terület a térségi autóipari beruházások súlypontjában helyezkedik el.

Maga az ipari park területe kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Délről az M1-es autópálya határolja. Nyugati oldalról a Győr-Tata országos közút közvetlenül biztosít kapcsolatot.

Az ingatlanok közvetlenül az M1-es autópálya mellett a Tata lehajtónál találhatók. Az ingatlanok – fekvésükből adódóan - ipari és gazdasági célú fejlesztésre jól hasznosíthatók. A jó elhelyezkedés, a kedvező közlekedési-szállítási adottságok és infrastruktúra kialakíthatósága és a rendelkezésre álló nagy terület révén a Tatai Ipari és Logisztikai Park kiválóan alkalmas önálló termelő, szolgáltató, vagy a környező nagyvárosok cégeinek beszállító vállalkozások megtelepülésére, továbbá kereskedelmi és áruelosztó központok, raktárbázisok létrehozására.